Organisationsbestyrelsen i AKB, København

Møde i organisationsbestyrelsen 31. okt. 2023

Seneste nyt fra organisationsbestyrelsen

Effektivisering, medbyg på Stejlepladsen samt afrapportering fra de boligsociale helhedsplaner var blandt de emner, der blev drøftet på organisationsbestyrelsesmødet den 31. oktober 2023.

Effektivisering for perioden 2021 - 2026
I 2021 blev der indgået en ny effektiviseringsaftale mellem boligministeriet, KL og BL. Denne aftale løber fra 2021 - 2026.

På organisationsbestyrelsesmødet fremlagde KAB en status på effektiviseringen for AKB, København. Den foreløbige konklusion er, at det går godt med effektiviseringen i langt de fleste af vores boligafdelinger, da meget få har haft en stigning på de 6 udgiftsposter, der bliver målt på.

Ligesom sidste år får vi fremover årligt udarbejdet effektiviseringsrapporter på afdelingsniveau, som også giver inspiration til mulige indsatser, man kan prøve i afdelingen for at opnå en endnu bedre effektivitet. Rapporterne bliver fremsendt til afdelingsbestyrelserne hvert år frem til 2026.

Medbyg på Stejlepladsen
I 2022 bevilgede organisationsbestyrelsen 1,5 mio. kroner til at udvikle et koncept vedrørende Medbyg på Stejlepladsen. På mødet orienterede KAB om, hvordan arbejde med udviklingen af konceptet skrider frem og organisationsbestyrelsen fik mulighed for at stille spørgsmål.

Afrapportering fra de boligsociale helhedsplaner
Der er 6 igangværende boligsociale helhedsplaner i København og AKB, København har afdelinger i tre af dem. På mødet gav de boligsociale ledere en status og besvarede spørgsmål om arbejdet med den sociale indsats.

Læs hele referatet
Uanset om du er beboer eller beboervalgt, kan du læse hele referatet fra mødet i organisationsbestyrelsen, når du er logget ind via MitKAB.