Glædelig jul, julekugle og papirøen

Kære alle AKB, Københavnere - glædelig jul

Året går på hæld, og de mørke, korte dage ligger nu som en dyne over landet. Det er en tid, hvor vi skutter os, men det er samtidig også en tid for dejlige traditioner, for lys og fællesskab.

Der sker fortsat meget i Danmark og i vores omverden i disse år. 2023 har budt på en række sammenhængende kriser såsom krig, inflation, højere ejendomsskatter og huslejestigninger. Det er desværre fortsat dyrt at være dansker. Men det er samtidig også i krisetider, at vi især rykker sammen og hjælper hinanden.

Når vi står sammen, kan vi flytte bjerge. På trods af en presset økonomi formår vi fortsat i AKB, København at sikre gode, betalbare boliger til de mange københavnere med helt almindelige lønninger. Vi har fortsat overskud til at løfte i flok og tage os af dem, der kan og har mindre end de fleste. Det ser vi gang på gang via de gode projekter, der spirer og gror i vores afdelinger. Og vi er utrolig stolte af at stå i spidsen for de unikke kræfter, der findes iblandt jer i vores afdelinger.

I skal vide, at vi støtter op om alle bæredygtige tiltag i afdelingerne - både de socialt bæredygtige og de, der tager sig godt af vores miljø, f.eks. beboerarrangementer, solceller og videndeling, der gør os klogere på, hvor og hvordan vi kan spare penge, så vi passer på økonomien. Fortsæt endelig med at tænke kreativt og skabe grundlag for sociale og miljømæssigt bæredygtige afdelinger. 

Imens vil vi så gøre, hvad vi kan for også at træffe gode beslutninger om løsninger, der både skaber forandringer nu og her, men så sandelig også bæredygtige aftryk på lang sigt.

Med de ord vil vi ønske jer og jeres nærmeste en rigtig god og meget velfortjent juleferie. Rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

De bedste hilsner

På vegne af AKB, Københavns organisationsbestyrelse
Formand, Bjørn Petersen og næstformand, Mikkel Warming